Відбулося урочисте відкриття начальної лабораторії "Товарознавство зерна" для підготовки фахівців за спеціальністю "Зберігання та переробка зерна"
У рамках профорієнтаційної роботи факультету харчових технологій відбулася цікава гостьова лекція для студентів спеціальності 181 Харчові технології
Завідувач практикою, викладач технологічних дисциплін Тельонков О. Є. відвідав підприємство зі зберігання та переробки зерна АТ "ДПЗКУ" "Кролевецький комбінат хлібопродуктів"
На практичному занятті з дисципліни "Вступ до спеціальності" студенти 28 групи ознайомилися з вимогами ДСТУ
Студент 1 курсу спеціальності ПРАВО за зайняте ІІІ місце у Всеукраїнському конкурсі креативних проєктів